Werken als chauffeur bij Visco

Als chauffeur bij Visco bezorg jij de lekkerste producten bij restaurants in heel Nederland. Je kan rekenen op een goed salaris, vrijheid en de leukste collega’s!

Ben jij in het bezit van je Rijbewijs B, houd je van aanpakken, kan je secuur werken en geniet je van het autorijden? Dan is dit echt een baan voor jou! Je krijgt bovendien een goed salaris, werkt in een team vol gezellige mensen en krijgt korting op je telefoon- en fitnessabonnement.

Als chauffeur start je de dag met een lekker ontbijt in onze bedrijfskantine. Met een gevulde buik ga je vervolgens aan de slag met het verzamelen van jouw bestelling voor de dag. Je gebruikt onze speciale Visco app zodat je zeker weet dat je alles hebt ingeladen.

Dan begint het, jouw eerste bestelling van de dag. Je stelt je navigatie in, al weet je eigenlijk de route al bijna uit je hoofd. Je zet de bus in zijn versnelling en begint aan je bezorgroute. Onderweg geniet je van de natuur en het vrije gevoel van het rondreizen door Nederland.

Na het voltooien van je route maak je de bus schoon op ons terrein en ga je nog even in de kantine zitten. Het is vrijdag, dus de borrel met je collega’s is extra gezellig. Nu al zin in volgende week!

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures!