Welke functies zijn er bij Visco?

Bij een visgroothandel zijn veel verschillende functies te vinden. Wij zijn vrijwel altijd op zoek naar chauffeurs en productiemedewerkers. Maar, wij hebben ook regelmatig verkopers, schoonmakers en administratieve medewerkers nodig. Op deze pagina vind je een overzicht van de functies die bij Visco bestaan en waar regelmatig vacatures voor open staan.

Chauffeurs

Stap in, zet hem in zijn versnelling, gas, jij bent onze nieuwe chauffeur!

Als chauffeur bij Visco ga jij door heel Nederland langs de beste restaurants in de Aziatische keuken. Je start de dag met het verzamelen van de bestellingen, laad je busje in en rijdt vervolgens door heel Nederland!

Productie

De lekkerste producten? Die maak jij natuurlijk!

Als productiemedewerker bij Visco ga jij bezig met het maken van de lekkerste visproducten. Je verandert onze vers aangevoerde vis in geportioneerde en gefileerde kunstwerken!

Inpakken

Doorpakken? Dat doen onze inpakkers!

Al onze producten moeten op een veilige en efficiënte manier bij onze klanten komen. Dat komt door jou. Jij weet hoe je ruimte moet gebruiken en de producten goed houdt. Jij bent onze nieuwe sterinpakker!

Schoonmaak

We houden het schoon

In de voedselindustrie is het ontzettend belangrijk om schoon te werken. Dagelijks worden onze machines en productiehallen dan ook spik en span gemaakt. Jij bent verantwoordelijk voor een veilige omgeving, durf je het aan?

Sales

Laat jij onze omzet stijgen?

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Kan jij onze potentiële klanten ervan overtuigen? Samen met ons verkoopteam zorg jij ervoor dat onze omzet en het aantal tevreden klanten groeit.

Overige kantoorfuncties

Je bureau staat klaar, welke functie ambieer jij?

Er is meer te doen dan verkopen op onze kantoren. Administratie, backoffice en planning, er is genoeg te doen! Word jij onderdeel van de levensader van Visco?