Over Visco visgroothandel

Visco is de groothandel voor restaurants in de Aziatische keuken. Wij produceren en leveren allerlei producten die onmisbaar zijn in een goed restaurant. Denk daarbij aan zalm, tonijn, rijst en zeewier. Natuurlijk van de hoogste kwaliteit! Ons assortiment is door de jaren heen gegroeid naar dat van een volwaardige horeca groothandel. Wij voorzien onze klanten van alle producten die een restaurant tot een succes maken!

Wij blijven maar groeien. Daardoor heeft onze organisatie continu behoefte aan nieuwe mensen die goed in de Visco filosofie passen. Denk daarbij aan hard werken met je team, maar ook gezellig in de kantine zitten en leuke uitjes!

Visco heeft vestigingen in Urk en Raamsdonksveer. Vanuit deze distributiehubs bezorgen onze eigen chauffeurs bestellingen in heel Nederland. Daardoor kunnen we kwaliteit en versheid garanderen!

Groei mee met Visco!

Visco groeit hard en steeds meer restaurants weten ons te vinden. Daarom zijn wij continu bezig met het vergroten van ons distributiekanaal. Meer chauffeurs, een groter wagenpark en het vergroten van ons netwerk. Word jij een onderdeel van onze groei? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures!